Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Norocul ti-l faci singur. HIV/SIDA nu e pisica neagra.Marţi 14 Sep 2010

Stimate domn/stimata doamna,

Va invitam sa fiti  alaturi de noi, miercuri, 15 septembrie 2010, incepand cu ora 12:00, la hotel  Ibis Constanta, sala Traian, pentru a va vorbi despre studiul cantitativ: “Cunostintele,  atitudinile si practicile tinerilor cu varste cuprinse intre 15 si 24 de ani legate de infectia cu HIV, alte infectii cu transmitere sexuala si consecintele practicarii sexului neprotejat”  realizat in cadrul proiectului “Abordari integrate de prevenire HIV/SIDA in Romania”.


La ce varsta isi incep adolescentii viata sexuala? Cati dintre ei fac sex la prima intalnire? Folosesc prezervativul? – sunt numai cateva intrebari la care studiul ne ofera raspuns.


Va prezentam si rezultatele campaniei de vara desfasurata in Costinesti, in perioada 19 iulie – 30 august 2010. De asemenea, lansam un concurs adresat jurnalistilor, pentru a aborda tematica HIV/SIDA in viitoarele articole. Cele mai bune dintre ele vor fi premiate.


“Abordari integrate de prevenire HIV/SIDA este un proiect amplu care vizeaza in mod direct peste 160.000 de  tineri si 1.500 de profesori  si care isi propune sa ofere acestora informatii corecte in ceea ce priveste HIV/SIDA pentru a-I motiva sa adopte un stil de viata mai sanatos, un comportament responsabil si o atitudine nediscriminatorie fata de persoanele infectate cu HIV.


Proiectul este implementat de un parteneriat intre Fundatia Tineri pentru Tineri si alte 4 organizatii neguvernamentale: Asociatia Romana pentru Promovarea Sanatatii – ARPS, Asociatia Romana Anti SIDA- ARAS, Uniunea Nationala a Persoanelor Afectate de HIV/SIDA -UNOPA, Fundatia “Alaturi de Voi” Romania – ADV si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii – CNCD.


Proiectul este finantat printr-un grant oferit de Islanda, Liechtenstein si Norvegia prin Mecanismul Financiar SEE (Spatiul Economic European), fiind un proiect individual in componenta granturi, aria “Sanatate si ocrotirea copilului” si reprezinta materializarea unui parteneriat extins intre organizatii si institutii ce au ca misiune implicarea in problematica HIV/SIDA.


Nu lasati pisica neagra sa va taie calea!
                                                                                                                            Cu deosebita consideratie,
                                                                                                                                           Echipa Proiectului

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: