Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Continua campania "Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine"!Luni 01 Dec 2008

Fundatia \"Alaturi de Voi\" Romania prin Centrul National Iasi, continua seria manifestarilor de marcare a Zilei Mondiale de Lupta AntiSIDA, realizand astazi, 1 decembrie 2008, in Carrefour Felicia Iasi, intre orele 16.00- 21.00, o campanie de informare privind prevenirea transmiterii infectiei cu HIV.

Campania \"Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine!\" continua astfel prin distribuirea, la casele de marcat si in locatie de materiale informative: 2500 semne de carte cu informatii legate de transmiterea infectiei cu HIV, 200 de brosuri privind drepturile si obligatiile persoanelor care traiesc cu HIV si in jur de 1000 de prezervative in scopul incurajarii unui comportament responsabil si lipsit de riscuri. Pe parcursul activitatii vor fi difuzate pe ecranele existente doua spoturi informative in domeniu, iar intr-un spatiu special amenajat va fi proiectat filmul “Oameni intre oameni” ce contine marturii ale persoanelor infectate cu HIV.

Cele 7 persoane, voluntari si angajati ai fundatiei, vor purta tricouri cu mesajul campaniei si vor oferi informatii suplimentare tuturor celor ce vor fi interesati.

\"Derularea acestei campanii intr-un spatiu comercial ne permite continuarea actiunilor de reducere a riscului de transmitere a infectiei cu HIV in randul populatiei generale, dar si un prim pas in responsabilizarea social corporatista prin colaborarea initiata cu Carrefour Felicia Iasi\" - a declarat Angela Achitei, presedinte al ADV Romania.

Informatii suplimentare pot fi obtinute la tel. 0742758010, sau mail mihaela.olteanu@alaturidevoi.ro , persoana de contact Mihaela Olteanu, coordonator eveniment.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: