Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Mesaj catre comunitatea constanteana: Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine! Luni 01 Dec 2008

Centrul Constanta al Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania va invita marti, 2 decembrie 2008, orele 12,00 – 14,00, in centrul orasului, in fata magazinului Tomis Mall, str. Stefan cel Mare- perimetrul cuprins intre str. Mihai Viteazu si str. Rascoalei 1907, la evenimentul ce va marca Ziua Mondiala de Lupta Anti-SIDA care, si anul acesta se desfasoara sub sloganul campaniei nationale \"Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine!\"

Invitatia adresata de ADV Constanta este de solidaritate cu persoanele seropozitive, prin participarea la evenimentul care va avea urmatorul program:
o 12,30 -13,00 - sosirea partenerilor campaniei pentru realizarea fundei umane. Funda va fi delimitata din elevi si tineri imbracati in rosu si 200 de lumanari personalizate cu mesajul campaniei;
o 13,00 - 13,20 - intalnirea cu reprezentantii presei;
o 13,20 - 13,25 - momentul lumanarilor aprinse;
o 13,25 - 13,30 - momentul comemorarii persoanelor decedate de HIV/SIDA;
o 13,30 - 13,40 - finalizarea evenimentului si retragerea participantilor.

Partenerii ADV Constanta in realizarea evenimentului sunt: Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, Liceul Teoretic Lucian Blaga, Liceul Teoretic Decebal, Grup scolar de Electrotehnica si Telecomunicatii Constanta, Scoala Generala ,,Ion Minulescu,, Colegiul National ,, Mihai Eminescu,, Constanta, Grup Scolar ,, C.A Rosetti,, Constanta.

Partener media: Studioul Regional Radio Constanta, care a difuzat spotul de promovare a campaniei si mesajul de incurajare a comunitatii de a solidariza cu persoanele seropozitive prin participarea la evenimentul realizat de ADV Constanta in 2 decembrie.

Mentionam ca pe perioada derularii acestei actiuni vor fi distribuite, cu ajutorul voluntarilor organizatiei noastre, materiale informative cu privire la infectia cu HIV, pliante cu mesajul campaniei, prezervative. Preconizam ca la acest eveniment sa participe un numar de aproximativ 200 persoane.

Detalii suplimentare privind Campania „Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine!” puteti obtine la tel.0241-670.350; 0788-262.968, e-mail: advct@alaturidevoi.ro persoana de contact Mirela Ivan, director Centrul Constanta.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: